/2020

Información sobre próxima apertura

Compartim en aquest post nova informació d’interés sobre el restaurant:

En primer lloc, volem informar de que seguim treballant per tornar quant antes, i preparant totes les mesures d’higiene necessàries. Al post anterior especificàvem totes les mesures que durem a terme en aquest cas.

En cuant a la data d’apertura, encara no teneim el dia definit però tenim previsió de que sigui per finals de maig o principis de juny. Tan aviat com ho tinguem fixat, ho comunicarems a les nostres xarxes socials i web.

Com a novetat i al menys durant la reapertura, totes les reserves seran canalitzades per email a info@mesoncanpedro.es. Quanta major antel·lació possible, molt millor, i siempre haureu d’esperar mail de confirmació de la reserva.

Per últim, ens queda agraïr-vos l’interés i les mostres d’afecte que hem anat rebent per les diferents vies de contacte. En aquesta situació, ens fan sentir-nos molt estimats i ens donen més energia si cap per tornar.

¡Quines ganes de veurer-vos a tots! 😊 Fins aviat

Informació sobre mesures de seguretat i higiene

Des Mesón Ca’n Pedro volem informar als nostres clients que estem treballant per adaptar-nos amb totes les garanties a el nou protocol d’acció possible.

El nostre compromís serà:

 • DESINFECCIÓ COMPLETA de l’RESTAURANT abans de reobrir el servei per companyies autoritzades per desinfectar espais públics pel virus Covid-19
 • FORMACIÓN I CONTROL DE MONITORATGE de les mesures sanitàries higièniques per part del nostre personal, i CONTROL MÈDIC per part de l’empresa encarregada de la higiene i seguretat en el treball de tots els nostres empleats.
 • DESINFECCIÓ a la recepció de TOTS ELS PRODUCTES per part del nostre personal
 • Adaptació d’àrees comunes com banys: botons electrònics d’aigua SENSE CONTACTE i dispensadors de gel per mans
 • Instal·lació de dispensadors de GEL HIDRO-ALCOHOLIC per a desinfecció de mans a l’entrada. Reforç d’aquests elements a la sortida dels banys, on ja estaven instal·lats.
 • Si cal, control de temperatura amb la instal·lació d’una CAMBRA DE MESURA DE TEMPERATURA CORPORAL a l’entrada
 • Instal·lació de DISPOSITIUS generadors d’OZÓ a les nostres sales d’estar i cuines per desinfectar els nostres mobles i l’aire.
 • 2 metres d’SEPARACIÓ DE TAULA, tant a la sala interior com a les terrasses, i la instal·lació de divisors entre els diferents espais.
 • Adquisició i ús de màscares facials, pantalles facials de protecció completa i guants d’un sol ús per tot el nostre personal
 • CODIS QR per llegir la nostra Carta de l’Menú, a través dels telèfons mòbils dels clients
 • Obtenció de la CERTIFICACIÓ totalment adaptada a les mesures correctives contra el virus Covid-19 establertes per les autoritats oficials

I a més, implementarem totes les mesures recomanades per les institucions oficials de salut i higiene.

Farem tot el possible per estar COMPLETAMENT SEGUR DE CONTACTES i garantir la seguretat dels nostres clients.

Esperem rebre’ls i poder gaudir de l’atmosfera del nostre restaurant amb tots vostès novament 😊