From Mesón Ca’n Pedro we are looking forward to welcome you again soonOf coursewe will continue to apply all hygiene and safety measures and do our very best for the safety of our customers and employees 

For an overview of all our measures against COVID, we have compiled the following list:    

Constant ventilation and installation of anti-COVID devices. After consultation with epidemiology experts, in addition to ventilating at least three times a daywe have installed ten of the best-rated ultrafiltration devices (Hepa filterswith particle control and carbon filtersThey are capable of capturing 99.97% of aerosol particlessuch as viruses and bacteria, present in the environment. In additionthese professional units have all the necessary certifications.   

No-wait table reservation. In relation to table reservationsit is essential that they are made in advance once we reopen our restaurant, in order to minimize the number of people who may be waiting.   

Disinfection of our dining rooms: As far as our lounges are concernedeach and every one of them are fully disinfected by authorized companies 

Training of our teamAll our employees receive constant training on hygienic and sanitary measuresWe also have a medical control by the company responsible for hygiene and safety at work.   

Disinfection of raw materialsAll raw materials are disinfected upon receipt by our personnel 

DispensersWe have electronic water buttons and hand gel dispensers to reduce contactWe have also installed a hydroalcoholic gel dispenser in the entrance area.   

Temperature measurementWe also have a temperature measuring chamber at the entrance.    

Distance between tablesWe maintain a minimum distance of 2 meters between tables and have installed partitions 

QR menu cardsOur menu cards can be read by QR codes on customers‘ cell phones.